Samarbetspartners

På Nordiska Villor tycker vi det är viktigt att alla materialval är av hög kvalitet och därför samarbetar vi endast med välkända varumärken som vi vet håller vad de lovar. Vi vill att våra leverantörer ska hålla samma standard och kvalitet som vi gör när det kommer till våra stenhus. Vi vill kunna erbjuda er ett brett sortiment av produkter och material så att ni får vad ni drömmer om. När det kommer till era drömmar finns det enligt oss inga genvägar för att förverkliga dem!

Huskropp & fasad

Xella

Det finns många fördelar med att bygga i sten. Det är inte bara energismart och innebär en lägre driftskostnad utan ett stenhus kommer hänga med dig i flera år framöver. Y-tong är en svensk uppfinning som har använts sedan 1929 och som fortsätter att tillverkas än idag.

Xella

Vi är en ledande internationell tillverkare av produkter och system för både ytter- och innerväggar samt tak och industriella golvytor. Hållbarhet har högsta prioritet hos oss både på produktnivå och företagsnivå.

STO

Kök

I över 90 år har vi byggt kök med omsorg och kvalitet. I vårt sortiment hittar ni allt från traditionella kök till framtida designklassiker i olika färger och utföranden.

Ballingslöv

Skånemarmor

Skånemarmor grundades 1993 i Hjälmshult utanför Helsingborg. Sedan starten har natursten som granit och marmor varit deras arbetsmaterial och på senare år har dem även adderat quartzkomposit & Silestone i urvalet. Skånemarmor har omfattande erfarenhet, ett gott renommé och en stabil och uppskattad verksamhet. Du som kund kan känna dig trygg i deras händer.

Skånemarmor

Pickyliving

Vi tillverkar luckor till standardiserade stommar som redan finns på marknaden. Vi gör kök precis som ni vill ha det, personligt och utvalt i allt från färg, form och material. Kök som i sin design och i sitt hantverk påminner mer om ett platsbyggt och arkitektritat kök, än det smarta och prisvärda kök det faktiskt är. Kök för er som är Picky helt enkelt.

Pickyliving

Vitvaror

BOSCH

Under 130 år har vi tack vare vår kvalitetsdrivande teknik utvecklats till en av Tysklands tio största företag med verksamhet i 150 olika länder. När du väljer Bosch vet du att du får en produkt med bra kvalitet. I vårt sortiment hittar du allt från diskmaskiner till torktumlare och mycket mer.

BOSCH

Här finns innovativ teknik, stilren design och smarta funktioner som underlättar din vardag. Upptäck våra vitvaror och inspireras av vårt sortiment - allt för din hemmiljö.

SIEMENS

Smeg

Smeg har över 70-års erfarenhet av vitvaror och köksprodukter. Vi drivs av en kultur där köket ses som hjärtat i hemmet. Hos oss hittar du innovativa vitvaror och köksprodukter i hög kvalité för daglig användning.

Smeg

Gaggenau

Gaggenau är en tysk tillverkare av högkvalitativa hushållsapparater. Företaget är känt för sin innovativa design och teknologi och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1683. Gaggenau har varit en del av BSH Hausgeräte GmbH sedan 1995 och är representerat i över 50 länder med 25 flaggskeppsbutiker världen över. De är särskilt framstående inom köksutrustning och har bidragit till att revolutionera hemmaköken med sina produkter.

Gaggenau

Fönster

Elitfönster

Vi har tillverkat fönster sedan 1924 och är Sveriges ledande fönstertillverkare. Med närmare 100 års gedigen kunskap tillverkar vi fönster som utformas för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar. Med ett brett sortiment av fönster och färger finns det något för alla.

Elitfönster

Hajom

Hajom har ett brett sortiment av gedigna skjutdörrar, fönster och övriga dörrar. I mer än 100 år har vi utövat hantverk som har placerats i prisbelönt arkitektur världen över. Vårt hantverk ger hållbara produkter som blir vackrare med åren och ökar husets värde.

Hajom

Velux

Velux erbjuder takfönster, ljustunnlar, solskydd och mycket mer. Med en passion för dagsljus och frisk luft har Velux skapat bättre boendemiljö för människor över hela världen i över 80 år.

Velux

Badrum

Tapwell

Tapwell har en känsla för estetik och en stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi erbjuder snygga blandare, takduschar, diskhoar och mycket mer till ett bra pris.

Tapwell

Svenska kakel

Sedan 1977 har Svenska kakel levererat kakel och klinker till människor världen över. Vårt sortiment väljer vi med stor omsorg. Oavsett vilket uttryck ni söker - trendiga, klassiskt eller en helt egen stil - är vår ambition att tillgodose detta.

Svenska kakel

På bara några år har vi blivit kända för byggbranschens mest populära golv-avloppssystem. Idag finns vi över hela världen och har blivit ett begrepp för moderna golvbrunnar placerade mot väggen.

Unidrain

Svedbergs

Svedbergs har sedan 1962 tillverkat kvalitetsprodukter för badrum. Vi skapar badrumsinredning som håller länge. Vi designar enkelt, funktionellt och tidlöst med noga utvalda material och lösningar som förenklar människors vardag.

Svedbergs

Golv

Kährs

I över 160 år har Kährs arbetat med trä och idag är vi en av de äldsta och mest innovativa tillverkarna av parkettgolv i världen. I vårt sortiment finns hundratals olika golv att välja mellan - allt från trägolv till vinylgolv.

Kährs

Bjelin

Bjelin levererar kvalitativa golv i olika utföranden. De utvecklar samt tillverkar en bred produktportfölj av både traditionella trägolv och innovativa golv i nya material.Fiskbensparkett, plank i härdat trä, parkettgolv eller kompositgolv. Bjelin har det mesta när det kommer till trägolv för ditt nya stenhus.

Bjelin

Baseco

Baseco är marknadsledande i Sverige på massiva trägolv av den lappländska furan av hög kvalitet. Hos oss hittar du både golv, paneler och pellets.

Baseco

Tak

Benders

Benders har sedan 1960 utvecklat produkten betongpannor till något vi är väldigt stolta över. Vi lämnar 30 års garanti vid köp av ett komplett tak med Benders originaltillbehör gällande hållfasthet, vattentäthet och frostbeständighet.

Benders

Icopal

Sedan 1915 har Icopal funnits i Sverige. Vi erbjuder huvudsakligen bitumenbaserade tak och tätskikt men även PVC-duk och radonmembran.

Icopal

Monier

Monier erbjuder gedigna takpannor från Vittinge och Jönåker. Vi ebjuder kompletta taklösningar av både tegel och betong, tillsammans med underlagsprodukter och taksäkerhet.

Monier

Plannja

Hos Plannja hittar du tak, takavvattning, taksäkerhet, bleck och beslag och mycket mer för alla typer av hus.

Plannja

Dörrar

Diplomat

Diplomat är en av de ledande dörrtillverkarna i Sverige. Sedan 2006 har vi levererat dörrar i hela landet. Hos oss hittar ni dörrar i alla typer av färger och utseenden.

Diplomat

SnickarPer grundades 1935. Efter beställning skapas varje dörr och blir en egen individ. Det är när du känner på en dörr från SnickarPer som du märker skillnaden. Tyngden, ytan, känslan, hög kvalitet.

SnickarPer

Trappor

Drömtrappor

Drömtrappor har byggt trappor sedan 1923. Vi är Nordens största och ledande trapptillverkare. Med vår kompetens och kunskap leder vi utvecklingen i branschen. Vi har utvecklat mängder av smarta lösningar som gör trapporna både säkrare och vackrare.

Drömtrappor

Värme

Nibe

Vårt breda utbud av produkter förser ditt hem med värme, kyla, ventilation och varmvatten så att du kan skapa ett behagligt inomhusklimat med låg inverkan på naturen.

Nibe

Contura

Contura är marknadsledande i Sverige på brasvärmeprodukter och en av de ledande tillverkarna i Europa. Med en kamin från Contura vet du att det är ren eld med naturlig värme i världsklass.

Contura

Thermotech

På Thermotech utvecklar, tillverkar och projekterar vi kompletta kundanpassade värme- och rörsystem. Hos oss hittar du både rör, ventiler, golvvärme och mycket mer.

Thermotech

Övrigt

Glashuset öppnade 2010 för att erbjuda utvalda produkter av riktigt hög kvalitet när det gäller design och formgivning. Hos oss hittar du designmöbler och heminredning från över 40 erkända varumärken och tongivande designers.

Glashuset

Flugger färg

Sedan 1994 har vi funnits på svenska marknaden. Tillsammans med våra kompetenta medarbetare och vår höga produktkvalitet kommer vi alltid att ge dig den bästa utgångsprodukten för ett bra resultat hela vägen genom ditt projekt.

Flugger färg

Colorama

Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska få det allra bästa resultatet vid stora som små projekt i hemmet. Med 170 lokala färgfackhandlare runt om i Sverige hjälper Colorama er med alla färgval för ert nya stenhus.

Colorama

Alcadon

Alcadon erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa lösningar från ledande varumärken samt egenutvecklade varumärken som ECS, European Cabling Systems och DC-Line. De har sedan starten 1988 etablerat sig som ledande nordisk leverantör av produkter och system för data- och telekommunikation. Alcadon erbjuder välfungerande helhetslösningar för nätverksinfrastruktur.

Alcadon

Sedan 1929 har Skånefrö levererat fröer och biokol av högsta kvalitet. Skånefrö sår för framtida generationer och det är naturligt på alla sätt och vis. Vill ni ha en grön gräsmatta så är det SkåneFrö ni ska vända er till.

Skåne frö

KLICKA HÄR

Inspiration

KLICKA HÄR

Tillval

2024 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se