Ska ni köpa tomt?

Drömmen om ett nytt hus börjar oftast med ett drömläge, en tomt eller en bit mark som huset sedan kommer att stå på. Marken huset vilar på påverkar utsikt, utrymme och livskvalitet. Det är därför minst lika viktigt att hitta rätt tomt som att välja rätt hustillverkare. Låt oss därför hjälpa er hela vägen från att sälja er gamla tomt, till köp av mark och hustillverkning.

Köpa tomt av markägare

För att kunna uppfylla er husdröm behöver ni såklart en tomt att bygga huset på. Under flera år har vi på Nordiska Villor byggt upp ett stort kontaktnät med både mäklare, kommuner och samarbetspartners. Vi vet var lediga tomter finns och vi vet var vi ska leta för att hitta en ledig tomt till er.

Närmare 80 % av våra kunder har ingen tomt när de kommer till oss. Det är där vi på Nordiska Villor kommer in i bilden och hjälper till. Många av våra huskunder uppskattar vår breda kompetens och säkerhet när de ska uppfylla sin stora dröm. Vi hjälper till att tolka både planbestämmelser, detaljplaner och hur ni bäst placerar ert hus för att få det perfekta solläget. Vi lämnar inte er sida förrän ni är nöjda och får nycklarna till ert nya stenhus.

Resan börjar med marken huset står på

I dagens samhälle växer inte lediga tomter på träd. Man behöver veta var man ska leta och man behöver ha ett stort kontaktnät med olika människor i olika branscher för att hitta de lediga tomterna som finns därute. Vi på Nordiska Villor har just det. Vi jobbar i en bransch där en tomt är A och O för att ni som kund hos oss ska kunna bygga ert nya hus. Därför är det viktigt för oss att vi kan erbjuda er hela konceptet.

  • Vi hittar en ledig tomt att köpa
  • Vi hjälper er med försäljning av befintlig bostad eller mark
  • Vi bygger ert nya stenhus enligt era önskemål

Vi kommer att vara med er under hela resan från start till mål.

Tillsammans med oss och hela vårt team på Nordiska Villor kan ni känna er trygga med att vi hittar den perfekta tomten för er husdröm. För det är där resan mot ert nya stenhus börjar.

Sälja tomt till hustillverkare

Att sälja sin kära tomt kan ibland kännas lite komplicerat och som en lång process. Genom att sälja tomten till en hustillverkare kan affären göras enkel och smidig. Vi hjälper er genom försäljningen och ser till att er tomt kommer till väl användning.

Bilden föreställer en tomt vid kusten som verkar vara till salu. Nordiska Villor hjälper er att köpa tomt och sälja mark.

Så om ni är på jakt efter en ledig tomt för att bygga ert drömhus, tveka inte att kontakta oss på Nordiska Villor. Vi har det kontaktnät och den kompetens som behövs för att hitta rätt tomt för er. Vi hjälper er att tolka planbestämmelser och detaljplaner, och hjälper er att hitta det perfekta solläget för ert hus. Vi står er bi under hela processen, från sökandet av tomten till ni får nycklarna till ert nya stenhus. Tillsammans kan vi göra er husdröm till verklighet.

Vi förstår att det kan vara svårt och stressigt att hitta en ledig tomt och planera bygget av ett hus. Men med vår hjälp kan ni känna er trygga och säkra på att ni hittar den tomten som passar er bäst och bygger ert drömhus enligt era önskemål. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa kunder att hitta och bygga sina drömhus, och vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och stressfri som möjligt. Så om ni är redo att ta steget och bygga ert drömhus, tveka inte att kontakta oss på Nordiska Villor. Vi är här för att hjälpa er att göra er husdröm till verklighet.

Ta kontakt med oss idag för att sälja er mark eller om ni letar efter en ledig tomt.

Kontakta oss

Drömmer ni om att bygga ett nytt stenhus? I en husprocess är det en del faktorer att ha i åtanke. Vi hjälper er när det kommer till den biten. Ta gärna kontakt med oss för att få klarhet i vart ni ska börja och vad ni ska tänka på i första hand, tillsammans bygger vi ert drömhus.

Ni kan ringa oss på010-330 76 75

2024 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se