Husmodeller

Vill ni bygga ett nytt hus? Då har ni kommit rätt! Att bygga ett nytt hus är en stor händelse i livet. Det är en dröm som går i uppfyllelse. För många är ett husköp något man bara gör en gång i livet. Vi på Nordiska Villor vill att ni ska få precis det ni drömmer om. Vi vill att er dröm om ett nytt hus ska bli till verklighet. Med ett brett utbud av arkitektritade stenhus hjälper vi er att förverkliga er dröm.
Är er dröm en 1-plansvilla, 1,5-plansvilla, 2-plansvilla eller är det kanske ett vinkelhus, sekelskiftehus eller ett funkishus? Hos oss finns det en husmodell för alla och hittar ni ej en husmodell i vårt sortiment hjälper vi er att få er idé att gå från att bara vara en idé till att bli er verklighet. Hos oss på Nordiska Villor blir husdrömmar sanna!

Planlösningar

1–PLANS
1,5–PLANS
2–PLANS

Antal rum

1–6 st
4–9 st
7–16 st

Invändig yta

70–155 kvm
90–180 kvm
150–300+ kvm

Hur ser er drömtomt ut?

TOMTER
För att kunna uppfylla er husdröm behöver ni såklart en tomt att bygga huset på. Under många år har vi byggt upp ett stort kontaktnät med både mäklare, kommuner och samarbetspartners.

Vill ni bygga ett nytt hus? Då har ni kommit rätt! Att bygga ett nytt hus är en stor händelse i livet. Det är en dröm som går i uppfyllelse. För många är ett husköp något man bara gör en gång i livet. Vi på Nordiska Villor vill att ni ska få precis det ni drömmer om.

Vi vill att er dröm om ett nytt hus ska bli till verklighet. Med ett brett utbud av arkitektritade stenhus hjälper vi er att förverkliga er dröm. Är er dröm en 1-plansvilla, 1,5-plansvilla, 2-plansvilla eller är det kanske ett vinkelhus, sekelskiftehus eller ett funkishus? Hos oss finns det en husmodell för alla och hittar ni ej en husmodell i vårt sortiment hjälper vi er att få er idé att gå från att bara vara en idé till att bli er verklighet. Hos oss på Nordiska Villor blir husdrömmar sanna!

BYGGA HUS

Huskostnad

TOMTER

Letar ni efter en tomt?

2022 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se