Vad kostar det att bygga
ett stenhus i Skurup?

Att köpa ett nytt hus är förmodligen en av de största händelserna i livet. Det är många faktorer som påverkar priset i ett husbygge. Vad kostar det att bygga ett nytt hus och vad kostar ett hus per kvm? De två största faktorerna som påverkar är tillvalen ni väljer och tomtens förutsättningar. Vi på Nordiska Villor hjälper er att lägga upp en budget enligt era förutsättningar. Med oss i handen kan ni känna er trygga i att vi gör vad vi kan för att uppfylla era drömmar.

Husmodell

Huset

Beroende på vilket hus ni väljer - om det är ett arkitektritat stenhus ur vårt sortiment eller om ni ritar upp ett eget hus utifrån er egen idé med våra arkitekter - skiljer sig priset beroende på huset. Vilka tillval ni väljer, hur mycket material det är, hur stort huset är - allt påverkar priset. För att hitta det huset som passar er bäst är det alltid att rekommendera att sätta sig ner tillsammans med en av våra husrådgivare för att gå igenom vilka hus som passar just er budget. Husrådgivaren är sedan med under hela processen från start tills ni får nycklarna till huset.

  Husmodell

  Bygga huset

  När ni har kommit så långt att ni valt det huset ni vill ha, gjort era tillval och planerat allt i minsta detalj tillsammans med oss är det dags att hitta någon som kan bygga det. Vi på Nordiska Villor samarbetar med en mängd skickliga och erfarna entreprenörer som gärna gör huset nyckelfärdigt åt er. Här behöver ni inte tänka på att hitta någon som sköter VVS, el eller själva bygget utan här ingår både snickare, VVS-montör, elektriker, kakelsättare, målare, murare och markarbetare. Ni kan luta er tillbaka medan ert nya hus blir ett nyckelfärdigt stenhus.

   Husmodell

   Tomten

   När ni har hittat ett hus och någon som kan bygga det är det dags att hitta en tomt om ni inte redan har gjort det. Vår specialitet på Nordiska Villor är mark. Vi vet var mark och lediga tomter finns och vi vet var vi ska leta för att hitta en ledig tomt till er. Vi har ett stort kontaktnät och det är också därigenom vi lätt hittar tomter. Vår vision är att hitta den perfekta tomten för er och ert hus. Vi vill ge er hela konceptet: en ledig tomt och ett nytt stenhus. Med oss kan ni känna er trygga i att vi gör allt för att hitta den perfekta lediga tomten för er.

    Husmodell

    Administration

    Vad är lagfartskostnad, vad är ett pantbrev? Nu kommer vi till pappersarbetet. När ni hittat tomten finns det en hel del administrativa uppgifter att ta hänsyn till. Här hjälper vi er hela vägen då det kan vara en del information som är ny för en förstagångsköpare. Det som brukar tillkomma när ni köper ett hus/en tomt är lagfartskostnad, pantbrev, kostnad för bygglov, färdigställande- och byggfelsförsäkring samt besiktning. Vi hjälper er att tyda allt det administrativa så att det inte är något som är oklart under resans gång.

     Kontakta oss

     Vill ni veta mer om vad det kostar att bygga ett stenhus och få hjälp av en husrådgivare?
     Kontakta oss gärna på 010-330 76 75

     BYGGA HUS

     Tillbaka

     KLICKA HÄR

     Husmodeller

     2022 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se