Om oss

Vi på Nordiska Villor lägger stor vikt vid att göra allt för att ni som kund ska känna er trygg i ert val av husleverantör

Med flera års erfarenhet av husbranschen vet vi vad som krävs för att drömmar ska gå i uppfyllelse. Vår vision har i alla år varit att hjälpa familjer att hitta hem och det är vad vi brinner för. Vi tror på långsiktiga relationer där vi håller er i handen hela vägen, från första mötet tills nycklarna landar i er hand. För oss är det viktigt att ni känner er trygga hela vägen.

Bland våra medarbetare hittar ni husrådgivare, arkitekter och projektörer. Vi har ett väl etablerat nätverk och samarbetar endast med välkända leverantörer och varumärken som håller god kvalitet och service. Vår vision är att ni som kund ska få ett stenhus till samma pris som ett trähus. Detta gör att vi skiljer oss från andra hustillverkare på marknaden.

Vi vill att ni familjer som kommer till oss ska känna er nöjda och trygga med att just er dröm kan gå i uppfyllelse och vi vill att ni i generationer ska känna er stolta över ert stenhus.

KLICKA HÄR

KONTAKTA OSS

KLICKA HÄR

HUSMODELLER

2024 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se