Franchise

För oss på Nordiska Villor har ordet hem alltid haft stor betydelse. Att hitta sitt drömhem är en resa man ofta bara gör en gång i livet och detta blir en dröm som går i uppfyllelse. Vi på Nordiska Villor brinner för att göra drömmar till verklighet, vi brinner för att hitta hem till människor runt om i landet. I rollen som agent hos oss brinner du lika mycket för kundens dröm som att vägleda dem i Nordiska Villors sortiment. Om du längtat efter att driva eget och vet vad det innebär att jobba som agent i husbranschen - då är detta något för dig.

Vill du driva eget?

FRANCHISE
Vi söker dig som vet vad driva eget innebär och som har ett brinnande intresse av försäljning och entreprenörskap. Du har mer än tio års arbetslivserfarenhet och du tycker om att jobba efter mål och hungrar alltid efter nya projekt. Du är en driven person som vet innebörden och vikten av att uppfylla människors viktigaste och största drömmar i livet.

Du vet att kunden framför dig står inför sitt livs viktigaste beslut och du har förståelse och ett öga för vad som passar dennes önskemål. Du är en organiserad person som har struktur och planering i ditt jobbflöde. Du vet att planering är A och O i husbranschen. Har du dessutom ett stort kontaktnät med olika entreprenörer, erfarenhet av ledande roll och kunskap om husbyggnation ser vi detta som en stor merit.

Som agent

HUSRÅDGIVARE
Hos Nordiska Villor driver du din egen verksamhet. Kontor och säljmaterial ordnar du på egen hand för att på ett professionellt sätt kunna sätta dig ner med kunderna och gå igenom deras önskemål. Du hjälper familjer att uppfylla deras husdrömmar. Detta innefattar allt från behovsanalys och offert till färdig slutbesiktning och du håller kunden i handen under hela processen i samtliga steg. Det är viktigt att du vet hur husbranschen fungerar, att du vet vilka regler som finns och som behöver följas.

Kontakta oss

Drömmer ni om att bygga ett nytt stenhus? I en husprocess är det en del faktorer att ha i åtanke. Vi hjälper er när det kommer till den biten. Ta gärna kontakt med oss för att få klarhet i vart ni ska börja och vad ni ska tänka på i första hand, tillsammans bygger vi ert drömhus.

Ni kan ringa oss på010-330 76 75

KLICKA HÄR

Tillbaka hem

KLICKA HÄR

Om oss

2024 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se