VÄLKOMMEN

Vare sig ni bygger ett nytt hus eller går i tankarna att göra det är inredningen A och O för att ni ska känna er hemma. Vi människor har olika smak när det kommer till inredning och design, det är det som gör våra personligheter unika.

Vi på Nordiska Villor har skapat en sida för er. En sida som bygger på att ni som kund hos oss ska få de bästa möjliga tipsen till just ert nya drömhem.

På den här sidan kommer ni att kunna läsa er till allt som har med inredning och design att göra, både exteriört och interiört. Ni kommer att bli de första som får veta vilka nyheter våra leverantörer och samarbetspartners släpper. Vi kommer att skriva om trender, material, trädgårdstips och mycket annat så luta er tillbaka och njut av er resa, er resa mot just ert drömhem!

Nyckelfärdigt hus med Nordiska Villor

Ordet nyckelfärdigt hus betyder olika för olika hustillverkare. Hos oss på Nordiska Villor kan order med enklare ord förklaras att vi inte släpper er hand förrän ni får nycklarna till ert nya stenhus.

När ni bygger hus med oss så får ni en gedigen och robust husstomme i Y-tong som förenar stark bärighet med effektiv isoleringsförmåga. Vår stomme i sten ger er allt i ett!

Huset som byggs är skapat av er och har en vacker putsad fasad på en gjuten betongplatta.


Bild

Vad ingår i ett nyckelfärdigt hus från Nordiska Villor?

När ni bygger ett nyckelfärdigt hus med oss som husleverantör släpper vi inte er hand förrän ni får nycklarna och kan flytta in i ert nya hus.

· Byggnation av hus med entreprenadavtal

· Huset – exteriört och interiört

· En fast kostnad och en tydlig tidsplan

· Alla viktiga handlingar tar vi fram som hustillverkare

· Kontakt genom hela processen från början tills ni får nycklarna i handen

· Ni slipper planering, byggnation, projektering och ansvar över bygget. Detta sköter vi som husleverantör åt er


Se ert drömhus växa fram till ett nyckelfärdigt hus

Hos oss har ni stora valmöjligheter när det kommer till ert nyckelfärdiga hem. Ni kan antingen välja någon av våra husmodeller eller så kan ni rita upp ert eget hus med hjälp av våra arkitekter. Ni kan med andra ord bestämma allt från hur er planlösning ska se ut till vilken stil ni vill ha på ert nya stenhus. Du kan också utgå från en färdig ritning och justera om planlösningen hur ni vill.

Valet är ert och vi som husleverantör hjälper er hela vägen.


Fast pris, kontroll över er husbudget och allmänna villkor

För oss på Nordiska Villor är det viktigt att ni som kund vet exakt vad ni får och vad ni betalar för. Därför har vi specificerat exakt vad de olika leveranserna kommer att innehålla så att ni vet vad ni ska förvänta er.

När det kommer till priset är det alltid ett fast pris. Ni slipper oroa er för prishöjningar, budgivningar och liknande. Ni kan känna er säkra och ha kontroll över er budget när ni bygger hus med Nordiska Villor.

Att bygga ett nytt stenhus är en bra investering för framtiden. Att dessutom få ett nytt hus nyckelfärdigt är det bästa och tryggaste valet ni kan göra. Vi hjälper er hela vägen från början till slut och vi lämnar ej er sida förrän ni får nycklarna i handen till ert nya nyckelfärdiga stenhus.


söndag | 2022-08-07

Nyckelfärdigt hus med Nordiska Villor

Ordet nyckelfärdigt hus betyder olika för olika hustillverkare. Hos oss på Nordiska Villor kan order med enklare ord förklaras att vi inte släpper er hand förrän ni får nycklarna till ert nya stenhus.

Läs mer →

söndag | 2023-01-22

Letar du efter en tomt att köpa?

Ibland kan letandet efter en ledig tomt kännas som en evighet. Vi vet att det kan vara svårt att hitta en tomt som har alla kriterier ni önskar. Solläget, utsikten, storleken, läget. Ja , allt ska passa in!

Läs mer →

söndag | 2022-08-21

Såhär inreder du din uteplats under sommar och höst

Utemöblerna spelar såklart huvudrollen i en behaglig uteplats. Vilken stil du vill ha är självklart upp till dig, men det finns några generella tips på hur du skapar en inbjudande uteplats som inviterar till avslappning, ro och härliga stunder med familj och vänner.

Läs mer →

måndag | 2022-08-08

Hur placerar vi ut vårt hus på tomten?

Kunder frågar oss ofta hur de bäst placerar ut sitt nya hus. Ofta beror det på hur tomten ser ut, var solen går upp och var den går ner. Det har också att göra med storleken på tomten.

Läs mer →

lördag | 2022-08-06

Vad kostar det att bygga stenhus

Att bygga hus ska kännas tryggt och enkelt. Med Nordiska Villor som hustillverkare får ni hjälp med allt från början till slut.

Läs mer →

torsdag | 2022-06-16

Så tar du bort ett getingbo

Getingar behövs för att minska mängden skadedjur i trädgården men att ha dessa nära hemmet eller en uteplats är inte alltid så kul.

Läs mer →

torsdag | 2022-06-16

Nockhöjd, byggnadshöjd och totalhöjd - Vad är skillnaden?

När ni ska bygga hus är det en hel del ni behöver veta och förhålla er till. Allt beror egentligen på vad som står i detaljplanen då det är den som bestämmer hur ert hus kan se ut.

Läs mer →

söndag | 2022-06-12

Inredning med klassisk design

Lördag och vi välkomnar Nordiska Villors lansering med öppna armar. Idag tänkte vi presentera vår första samarbetspartner, Glashuset

Läs mer →

torsdag | 2022-06-16

Gör din egen moodboard

När ni har tanken på att bygga ett hus har ni också ofta en visuell bild på hur ni vill att det ska se ut.

Läs mer →

tisdag | 2022-06-14

Bli självförsörjande med ett eget stenhus

Har ni alltid drömt om att vara självförsörjande? Inga onödiga avgifter, inga onödiga elkostnader.

Läs mer →

torsdag | 2022-06-16

Varför ska ni bygga ett stenhus?

Det finns en del anledningar till att så många människor bygger nytt hus. Här listar vi några av fördelarna.

Läs mer →

söndag | 2022-08-07

Bra att veta när ni ska köpa tomt

Att hitta lediga tomter kan vara svårt om man inte vet var man ska leta. Den första frågan ni behöver ställa er själva är var ni vill bo. Vill ni ha en sjötomt, en tomt i söderläge eller vill ni hellre vara omgiven av skog?

Läs mer →

söndag | 2022-08-07

Konsten att välja rätt husmodell

Att välja rätt husmodell kan vara svårt då valmöjligheterna är stora. Frågan ni behöver ställa er själva är hur ni vill ha det i ert nya hus. Vill ni ha det lättskött och enkelt med ett enplanshus eller vill ni ha det praktiskt och rymligt med två plan?

Läs mer →

söndag | 2022-08-07

14 fördelar med att bygga stenhus

Det finns många fördelar med att bygga stenhus. Upplevelsen med att bygga hus ska vara roligt och lärorikt. Valet av material ni väljer att bygga ert nya hus i spelar stor roll för framtiden.

Läs mer →
2022 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se