Villa Habo Ljung

Villa Habo Ljung

Invändig yta
200 m²
Antal rum
6 st
Varav sovrum
4 st
Takvinkel
45 grader
Pris
fr 3 495 000  SEK

Beskrivning

Ett 1,5-planshus utöver det vanliga!
Villa Habo Ljung är ett ståtligt stenhus med fantastiska fönsterpartier. Ni välkomnas in i en rymlig hall som även har en gästtoalett. Från hallen ser ni ett rum som med fördel kan användas som kontor eller gästrum. Vidare har ni en fantastisk allmän yta med kök, matplats och vardagsrum. I den här öppna delen har ni hela 5,5 meter upp till nock i takhöjd. Kortsidan täcks av stora fönsterpartier från golv till tak, vilket bidrar till ett vackert ljusinsläpp och en otrolig rymd. En perfekt yta för hela familjen att umgås på! Här på nedre plan har ni även ett master bedroom med ett eget badrum och en egen walk-in-closet! Går ni sedan upp till övre plan kommer ni direkt upp till ett stort allrum på 25 kvm. Här uppe har ni två sovrum, ett badrum och gott om förvaring. Det här huset är perfekt för er som vill ha det där lilla extra på smart fördelade kvadratmeter. Är stora fönsterpartier, öppna ytor och smart planlösning något för er så är Villa Habo Ljung ert drömhus!

Bilden föreställer en tomt vid kusten som verkar vara till salu. Nordiska Villor hjälper er att köpa tomt och sälja mark.

Interiör

Bilden föreställer en tomt vid kusten som verkar vara till salu. Nordiska Villor hjälper er att köpa tomt och sälja mark.

Interiör

Planlösning
planlösning
Plan 1
Nedre plan
planlösning
Plan 2
Övre plan

Kontakta oss

Drömmer ni om att bygga ett nytt stenhus? I en husprocess är det en del faktorer att ha i åtanke. Vi hjälper er när det kommer till den biten. Ta gärna kontakt med oss för att få klarhet i vart ni ska börja och vad ni ska tänka på i första hand, tillsammans bygger vi ert drömhus.

Ni kan ringa oss på010-330 76 75

2024 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se