Konsten att välja rätt hustillverkare

Majoriteten av människorna som kommer till oss husleverantörer börjar med att förälska sig i en av våra husmodeller. Som hustillverkare i Sverige skulle vi säga att det är där majoriteten börjar - de förälskar sig i ett hus. Steget efter det är att se till så att husmodellen man tycker om passar in på den plats man vill bygga sitt drömhem på. Den kanske inte alls passar in och det är helt okej. Om så är fallet så ritar vi upp en modell utefter platsen man vill bygga på. Detta görs tillsammans med er, oss och våra arkitekter. Vi är måna om att man som kund ska få exakt så som man vill ha det och därför är det viktigt för oss att vi gör allt i husprocessen tillsammans. Vårt motto som husleverantör är att det ska vara roligt, lärorikt och spännande att bygga ett nytt hus.

Hur tänker vi som hustillverkare?

Vi säljer stenhus till samma pris som ett trähus. Nordiska Villor kom till genom att vi såg en lucka som saknades i husbranschen. Många ville ha ett energisnålt och hållbart stenhus men kostnaden var för hög vilket ledde till att husdrömmen som många hade inte gick att uppfylla. Detta vill vi ändra på och det gjorde vi! Vårt mål och motto är att ni som drömmer om att bygga ett nyckelfärdigt stenhus ska kunna uppfylla den husdrömmen och flytta hem!

Vi tar hand om våra kunder

Vi är ett företag som ser till lägga tid på er som kund. Det är viktigt för oss att ni känner er trygga, sedda och får era frågor och önskemål besvarade. Eftersom vi har våra egna arkitekter så blir det också enklare för oss att göra det så bra som möjligt för er. Det är ert nya hem och det är viktigt att ni känner er nöjda!

Hustillverkaren som alltid finns där

Vi är aldrig långt borta och vi sätter alltid er först! Vi finns alltid där när ni behöver oss och vi ser alltid till att ni är med och förstår allt från kalkyl till själva husprocessen. För oss är det viktigt att ni ska känna er säkra på ert val av husleverantör.

wow

Kontakta oss

Drömmer ni om att bygga ett nytt stenhus? I en husprocess är det en del faktorer att ha i åtanke. Vi hjälper er när det kommer till den biten. Ta gärna kontakt med oss för att få klarhet i vart ni ska börja och vad ni ska tänka på i första hand, tillsammans bygger vi ert drömhus.

Ni kan ringa oss på010-330 76 75

2022 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se