Villa Båstad

Villa Båstad

Invändig yta
145 m²
Antal rum
4 st
Varav sovrum
3 st
Takvinkel
30 grader
Pris
fr 2 895 000  SEK

Beskrivning

Villa Båstad är ett 1-planshus på 145 kvm med tre rum varav det ena med fördel kan användas som kontor/gästrum. När ni kommer in i huset sträcker sig en lång hall in till allrummet. Allrummet kombinerat med kök, matplats och vardagsrum har hela fyra meter i takhöjd öppet upp till nock vilket ger en fantastisk rymd. Väggarna kantas av stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp på dagen och ett magiskt kvällsljus. Till höger från hallen kommer ni till master bedroom. Detta rum andas lyx från golv till tak. Sovrummet har ett eget stort badrum med bastu. Från sovrummet kan ni kliva rätt ut genom de stora dubbeldörrarna i glas och det kan ni även göra från badrummet. Villa Båstad är ett hus för er som vill ha vardagen och det lyxiga i livet samlat på ett plan.

Bilden föreställer en tomt vid kusten som verkar vara till salu. Nordiska Villor hjälper er att köpa tomt och sälja mark.

Interiör

Bilden föreställer en tomt vid kusten som verkar vara till salu. Nordiska Villor hjälper er att köpa tomt och sälja mark.

Interiör

Planlösning
planlösning
Plan 1
Nedre plan

Kontakta oss

Drömmer ni om att bygga ett nytt stenhus? I en husprocess är det en del faktorer att ha i åtanke. Vi hjälper er när det kommer till den biten. Ta gärna kontakt med oss för att få klarhet i vart ni ska börja och vad ni ska tänka på i första hand, tillsammans bygger vi ert drömhus.

Ni kan ringa oss på010-330 76 75

2024 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se