Villa Vaxholm

Villa Vaxholm

Invändig yta
156,2 m²
Antal rum
6 st
Varav sovrum
4 st
Takvinkel
27 grader
Pris
fr 2 795 000  SEK

Beskrivning

Villa Vaxholm har allt och lite till på ett plan. Fyra sovrum, rymligt kök och en fantastisk allmän yta för gemenskap med vänner och familj.
Ett av de fyra sovrummen är lite större och ligger bekvämt nära ett stort badrum och en klädkammare som känns mer som en walk-in-closet. På andra sidan huset har ni ett badrum och de tre andra sovrummen. Dessa sovrum delas av med en allmän yta som med fördel kan användas när barnens kompisar är på besök. I mitten av huset har ni det stora härliga köket med en matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet ligger precis intill vilket även det är stort och inredningsmöjligheterna är många. Takhöjden i mitten av huset är ca 3.3 meter och utgör en fantastisk rymd. Stora fönsterpartier pryder väggarna så att ljusinsläppet blir magiskt.
Villa Vaxholm är en villa för er som vill ha allt bekvämt fördelat på ett plan!

Planlösning
planlösning
Plan 1
Nedre plan

Kontakta oss

Drömmer ni om att bygga ett nytt stenhus? I en husprocess är det en del faktorer att ha i åtanke. Vi hjälper er när det kommer till den biten. Ta gärna kontakt med oss för att få klarhet i vart ni ska börja och vad ni ska tänka på i första hand, tillsammans bygger vi ert drömhus.

Ni kan ringa oss på010-330 76 75

2024 © Nordiska Villor - nordiskavillor.se